بادمجان سرخ شده:
خب بادمجون ها رو بعد از سرخ کردن میذارم تا داغن روی توری تا روغنش بره و بعد هم لای دستمال آشپزخونه که روغن اضافیش بره...برای سرخ کردن، بعد از نمک زدن و چلوندن و خشک کردن عرق حاصل از نمک، یا توی سرخ کن یا توی تابه سرخ می کنم با روغن سرخ کردنی نه جامد!...توی تابه دو رو خیلی کمتر روغن م یگیره...وقتی خوب روغنش گرفته شد و طبعا خنک هم شد..توی سینی (ترجیحا فلزی) می چینم کنار هم جوری که نچسبن به هم
یه نایلون روش می کشم و سینی رو میذارم توی فریزر...واسه یکی دو ساعت یا یه وقتایی یادم میره شب تا صبح!!! باید خوب سفت بشه...بعد که درآوردم از فریزر با نوک کارد جداشون م یکنم..خیلیی راحت درمیاد...اگه قبلا روغنش رو خوب گرفته باشید به راحتی جدا میشن
حالا بادمجونهای فریز شده رو توی کیسه فریزر می چینم...حتی اگه روی هم بچینین بازم مشکلی نیست چون همه شون خوب فریز شدن و بهم نمی چسبن..اما یکی از دوستام بود که تا بادمجون سرخ میشد توی ظرف میچید و میذاشت توی فریزر..موقع استفاده هم با چاقو میفتاد به جونش و له شده بادمجون تحویل می گرفت
حتی توی ظرفهای دردار مخصوص فریزر یا ظرف بستنی که خالی شده هم میشه نگهشون داشت...مهم همون فریز کردن اولیه شه که خوب سفت بشه... باعث میشه موقع استفاده راحت هر چند تا که خواستین بر دارین بدون کوچکترین له شدگی
چون ما عاشق ورقه بادمجون هستیم، همیشه مقداری از بادمجونها رو به شکل ورقه ای هم سرخ می کنم و به همین روش فریز می کنم..
بادمجان کبابی:
برای کباب کردن بادمجون ، ما نسل اندر نسل از روش شعله پخش کن روی گاز استفاده می کنیم و هیچ وقت هم گازمون کثیف نشده! چون دوستان خیلی شکایت از کبابی کردن بادمجون روی گاز دارن...اگه شعله پخش کن نبود خب میرین می خرین! اگه هم نه، سیخ می زنین و روی زغال کباب می کنین، اگه مقدور نبود روی شعله گاز کباب می کنین و بعدم غر می زنین که گاز کثیف شد!! :)))))) اما اصصصلا توی فر به درد نمی خوره!! بادمجون هایی که شکمشون رو چاقو زدیم، روی شعله پخش کن میذارم ..حرارت هم ملایم نباشه..متوسط رو به بالا....وقتی یه طرف پوستش سوخت برمی گردونیم..کلا همه اطرافش باید خوب بسوزه و بادمجون هم نرم بشه
بعدش میذاریم کنار تا خنک بشه...برای راحتی میشه زیر شیر آب سرد گرفت و بلافاصله پوستش رو درآورد..اما به تجربه ثابت شده بهم اگه کنار بذارین تا خودش خنک بشه طعم دودیش بیشتره..پس انتخاب با خودتون...وقتی پوستش جدا شد توی یه ظرف میذاریم و با چاقو خوردش می کنیم ..اصطلاحا ساطوری می کنیمش..همینجا یه نکته بگم: اگه بادمجون محلی و شیرینه که هیچ، اما اگه نه، وقتی پوست بادمجون رو گرفتین با همون نوک چاقو راحت میشه تخم هاش رو درآورد..
وقتی حجم زیاد و قابل توجهی از بادمجون ها رو این شکلی آماده کردم..یه دور هم با گوشتکوب می کوبم همه رو
بعد به اندازه هر وعده مصرفی توی کیسه فریزر می ریزم و میذارم توی فریزر...این وعده کوچولو برای بورانی بادمجونه! من برای میرزا قاسمی، بورانی و ... حتما فریز می کنم
نظرات شما عزیزان:
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان خط خطی های دوست داشتنی و آدرس ariana002.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 13
بازدید هفته : 195
بازدید ماه : 558
بازدید کل : 95988
تعداد مطالب : 353
تعداد نظرات : 165
تعداد آنلاین : 1